Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016
eΤwinning 2015-16 Εθνική Ετικέτα Ποιότητας e-twinning Αρχιγένειο ολοήμερο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Ν.Επιβατών

Το σχολείο απέσπασε εθνική ετικέτα ποιότητας στη δράση e-Twinning για το σχολικό έτος 2015-2016.
Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning στο Αρχιγένειο Ολοήμερο Δ. Σ. Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Νέων Επιβατών για το έργο «Values of life»
Μεγάλη τιμή και χαρά αποτελεί για το σχολείο μας η απονομή  Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος eTwinning για το έργο: «Values of Life» (Αξίες Ζωής) -https://twinspace.etwinning.net/12493/home, από την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης (ΕΥΣ) eTwinning. Η Ετικέτα Ποιότητας προσφέρει στους/στις μαθητές/τριες μία επιβράβευση στην προσπάθειά τους και στο σχολείο γενικότερα, μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνεια σε μία Ευρωπαϊκή συνεργασία.
Το έργο «Values of Life» υλοποιήθηκε την περασμένη σχολική χρονιά 2015-2016 από τους/τις μαθητές/τριες του Ε΄1 τμήμα του σχολείου μας, συνεργαζόμενοι με 13 τάξεις, 8 σχολείων από 5 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης.
Οι στόχοι του προγράμματος και οι δεξιότητες που απέκτησαν οι  eΤwinners αποτυπώνονται στο ηλεκτρονικό μήνυμα της ΕΥΥ:
Dear SAVVATOYLA CHOROZIDOY (Intercultural primary school Neoi Epivates ),

Congratulations! You have been just awarded with the Quality Label for the work you have done in eTwinning.

Συγχαρητήρια για την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας!! Υλοποιήσατε ένα πολύ δημιουργικό έργο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να θεωρηθεί πετυχημένο! Εξαιρετικά δομημένο έργο, με πολλά πρωτότυπα στοιχεία, άψογη συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ των εκπαιδευτικών και των μαθητών, ενεργή συμμετοχή των μαθητών, πολύ καλή ενσωμάτωση του έργου στο πρόγραμμα σπουδών, χρήση πολλών εργαλείων σε συνεργατικές δραστηριότητες, άρτια και παραδειγματική αξιολόγηση και διάχυση του έργου! Καλή συνέχεια στο έργο σας και ευχόμαστε και άλλες επιτυχίες! Με εκτίμηση, η ΕΥΥ της δράσης eTwinning

All the best,
Η δασκάλα της τάξης
Σαββατούλα Χοροζίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: